© 2019 by Kennel Fjodor

29 82 21 00

kontakt@fjodor.dk

Cementstøbervej 2, Jels - 6630 Rødding

  • Kennel Fjodor Facebook

Velkommen til Fjodor klip og trim

- din professionelle hundefrisør i syddanmark - 

Hundesalonens historie

Min passion for hunde startede for mange år siden, da jeg som barn begyndte til hundetræning med vores dejlige schæferhund Mika. Jeg er vokset op med hunde og har trænet schæfer i mange år, både i PH og DCH, og senere i livet blev jeg bidt af udstilling og opdræt. Min første udstillingshund var en engelsk cockerspaniel, men da mit hjerte var helt solgt til westien, så overtog denne skønne race helt min tid og min interesse.
Jeg er i dag DKK opdrætter af West Highland White terriers og bruger en masse tid med mine dejlige hunde, både herhjemme, på udstillinger og på tur.

Jeg startede op som hundefrisør i 2001, hvor min første salon lå i garagen.
På daværende tidspunkt havde jeg deltaget i en masse pelsplejekurser igennem DKK, og det blev min start i frisørfaget.
Senere tog jeg uddannelsen i Italien, og har efterfølgende videreuddannet mig og taget kurser indenfor adfærd, racespecifikke klip og trim, anatomi, førstehjælp, reproduktion / avl, ernæring, parasit / sygdomslære og træning / motivation af hvalpe og voksne hunde.

Jeg arbejder professionelt med pelspleje og deltager ofte på kurser o.lign. for at dygtiggøre mig inden for mit håndværk og følge med i tidens udvikling. Jeg har speciale i trim, men har også en stor erfaring med andre pelsracer, herunder pudler, spaniels og de fleste små selskabshunde. Min store force er, at jeg kan modtage og behandle de helt store pelsracer. som eks. Hovawart, Leonberger m.fl.

Jeg sætter en stor ære i at gøre mit arbejde grundigt og professionelt, og lægger vægt på at både du og din hund skal kunne føle sig tryg og godt tilpas i salonen.

Praktisk information

Jeg anbefaler at du læser dette, inden det første besøg i salonen

Et kig i salonen

Tag en lille rundtur i salonen, og se hvordan her ser ud.

Gratis hvalpetjek

GRATIS hvalpetjek tilbydes alle hvalpe indtil 12 ugers alderen

  • Kennel Fjodor Facebook