top of page
Velkommen til min hvalpeside

"En sund hund er en glad hund."
Her hos Kennel Fjodor er de vigtigste avlsmål sundhed og godt temperament. 
Jeg går ikke efter at producere fine Champions og verdensvindere, men vil naturligvis glæde mig over de af mine hunde, der ud over at være skønne familiemedlemmer, også kan klare sig godt på en udstilling. 
Det vigtigste i avlen er sunde og raske hunde der kan løbe, lege og ”være hund” hele livet. 
Temperamentet skal være helt i top og jeg ønsker at avle tillidsfulde og hengivne hunde som elsker mennesker og ikke kender til unødig aggressivitet.

Alle hvalpe fødes og opdrættes inde i huset, de vænnes til andre hunde, katte og alle hverdagens mange lyde og lugte. I sommerhalvåret forsøger jeg at lade dem være ude i haven og ”opleve” naturen så meget som muligt, og gennem omgangen med husets andre hunde, lærer de eksistentielt vigtige gloser i hundesprog, en lærdom der er med til at gøre dem til afbalancerede og tillidsfulde hunde med en klar forståelse af 
”hvordan man opfører sig ordentligt på hundsk”.

I samråd med de kommende ejere, vælger jeg den rigtige hvalp til den rigtige familie. 
Jeg kender hver enkelt hvalps kvaliteter og har fulgt dem tæt i deres første otte uger. 
Derfor ved jeg hvor aktiv den er, hvor den ligger i hierarkiet samt dens eksteriørmæssige kvaliteter.
Alle disse aspekter er vigtige at tage i betragtning, når man skal sige noget om, hvordan hvalpen vil udvikle sig i fremtiden, og i vurderingen af i hvilken familie hvalpen vil passe ind.

Når du køber hvalp hos Kennel Fjodor, køber du en hvalp, hvor du kan være helt sikker på, at intet er tilfældigt og at din hvalps gener har været studeret nøje.

Desværre er det ikke altid en garanti for, at der ikke kan opstå problemer, for i genetik giver 2 + 2 sjældent 4.
Derfor skal du vide, at jeg tager mit opdræt meget alvorligt, og naturligvis overholder alle de regler der er forbundet med at sælge en hvalp til dig.

Kennel Fjodor er medlem af DKK, og som hvalpekøber har du hos DKK en meget seriøs og stærk klub i ryggen, hvor du kan hente information og hjælp, uanset hvad dit behov måtte være.

Som opdrætter, vil jeg altid være parat til at hjælpe dig og din hvalp, også senere hen i hvalpens voksne liv.​

Det er nemlig der hele min passion og store interesse ligger - at sende hvalpene godt ud i livet, og følge dem vokse op.
 

Læs mine gode råd på siden "Gode råd inden du køber hvalp" og mine købsbetingelser på siden "Vilkår og købsbetingelser".

26232158_10214286983743912_7412013286960
IMG_7062.JPG
18485336_10212251759504578_6001861566752
bottom of page