© 2019 by Kennel Fjodor

29 82 21 00

kontakt@fjodor.dk

Cementstøbervej 2, Jels - 6630 Rødding

  • Kennel Fjodor Facebook
Velkommen til vores hvalpeside

"En sund hund er en glad hund."
Her hos os er de vigtigste avlsmål sundhed og godt temperament. 
Vi går ikke efter at producere fine Champions og verdensvindere, men vil naturligvis glæde os over de af vores hunde, der ud over at være skønne familiemedlemmer, også kan klare sig godt på en udstilling. 
Det vigtigste i avlen er sunde og raske hunde der kan løbe, lege og ”være hund” hele livet. 
Temperamentet skal være helt i top, vi ønsker at avle tillidsfulde og hengivne hunde som elsker mennesker og ikke kender til unødig aggressivitet.

Alle hvalpe fødes og opdrættes inde i huset, de vænnes til andre hunde, katte og alle hverdagens mange lyde og lugte. I sommerhalvåret forsøger vi at lade dem være ude i haven og vores store hundegård og ”opleve” naturen så meget som muligt, og gennem omgangen med vores andre hunde og de besøgende hunde i vores hundesalon, lærer de eksistentielt vigtige gloser i hundesprog, en lærdom der er med til at gøre dem til afbalancerede og tillidsfulde hunde med en klar forståelse af 
”hvordan man opfører sig ordentligt på hundsk”.

I samråd med de kommende ejere, vælger vi den rigtige hvalp til den rigtige familie. 
Vi kender hver enkelt hvalps kvaliteter og har fulgt dem tæt i deres første otte uger. 
Derfor ved vi hvor aktiv den er, hvor den ligger i hierarkiet samt dens eksteriørmæssige kvaliteter.
Alle disse aspekter er vigtige at tage i betragtning, når man skal sige noget om, hvordan hvalpen vil udvikle sig i fremtiden.

Når du køber hvalp hos Kennel Fjodor, køber du en hvalp hvor du kan være helt sikker på, at intet er tilfældigt og at din hvalps gener har været studeret nøje.
Desværre er det ikke altid en garanti for, at der ikke kan opstå problemer, for i genetik giver 2 + 2 sjældent 4.
Derfor skal du vide, at vi tager vores avl meget alvorligt, og naturligvis overholder alle de regler der er forbundet med at sælge en hvalp til dig.

Vi er medlem af DKK, og som hvalpekøber har du hos DKK en meget seriøs og stærk klub i ryggen, hvor du kan hente information og hjælp, uanset hvad dit behov måtte være.

Som opdrætter, vil vi altid være parate til at hjælpe dig og din hvalp, også senere hen i hvalpens voksne liv.​

Det er nemlig der vores passion og store interesse ligger - at sende vores hvalpe godt ud i livet, og følge dem vokse op.

  • Kennel Fjodor Facebook